Over Puurvoet

Puurvoet Pedicures bestaat uit een samenwerking tussen pedicures die kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan. We nemen graag de tijd voor u en uw voeten. Bij Puurvoet vinden we het dan ook geen overbodige luxe dat een voetbehandeling een verwenmoment mag zijn, puur omdat uw voeten en u het verdienen in deze tijd van overvolle agenda’s. Een Puurvoet behandeling is dan ook incl. een heerlijke pakking voor uw voeten die door ons is samengesteld, met producten van HFL laboratories. Een duo-behandeling is ook mogelijk voor bijvoorbeeld echtparen, moeder-dochter, vriendinnen en collega's. U kunt dan samen ontspannen omdat u tegelijkertijd behandeld wordt. Tijdbesparend en effectief dus. (Deze plannen wij in op de woensdag- en donderdagavond).

Tevens zijn wij in staat zorg te leveren aan de oncologische voet, de reumatische/diabetische voet en overige risicovoeten.

Wij werken uiteraard volgens de code van de voetverzorging en we zijn aangesloten bij branchevereniging Provoet. De praktijk is gevestigd aan huis op de begane grond.

Ook bij de tweede praktijkruimte in Den Haag Zuid zijn uw voeten in vakkundige handen en uiteraard kunt u daar dezelfde kwaliteit en aandacht verwachten als hierboven staat beschreven.

Onze praktijk bestaat uit twee pedicures;
Anita Vreeswijk en Debby Houtsma
Daarbij hebben wij ook een vaste invalkracht.

Even voorstellen

Anita:
In 2013 ben ik gediplomeerd voor de opleiding pedicure. Het vak pedicure voer ik uit met hart en ziel. Tevens ben ik al 15 jaar werkzaam bij GGZ instelling Parnassia omdat deze doelgroep mij ook aanspreekt. Ik hou van deze afwisseling.

Debby:
Ik ben in 2013 gediplomeerd voor de opleiding tot pedicure.
Hiervoor was ik 12 jaar werkzaam in het Haga Ziekenhuis als verpleegkundige,
maar ivm de onregelmatige werktijden ben ik hiermee gestopt.

Ik ben moeder van drie kinderen, één dochter en twee zoons.
Handballen is één van mijn hobby's, tijd doorbrengen met mijn gezin vind ik het allerbelangrijkste.

Beide praktijken zijn overdag en 's avonds geopend op afspraak.

ProVoet_Logo