Voor wie

Bij Puurvoet is iedereen welkom maar met name onderstaande groepen kunnen extra baat hebben bij een regelmatig bezoek aan de pedicure:

-Ouderen voor wie het moeilijker wordt om zelf de voeten te verzorgen.

-Bij sporters (en professioneel dansers) is aandacht voor de voeten extra belangrijk. Het lichaam, maar met name de voeten, worden meer belast. Een goede sportschoen is van belang maar een goede conditie van de voeten verbetert ook de prestatie. Een ingroeiende nagel, eelt of een likdoorn geven aanleiding tot pijn wat kan leiden tot een verkeerde belasting en afwikkeling van de voet. De kans op een blessure wordt alleen maar groter. Slecht passende schoenen kunnen de oorzaak zijn van blauwe teennagels, inscheuring van nagels, vorming van kloven, blaren, knobbels, likdoorns en overmatige eeltvorming. Het broeierig klimaat in de sportschoen is tevens een ideale omgeving voor schimmels.

-Mensen met overgewicht hebben een groter risico op ongemakken en aandoeningen vanwege de grotere belasting op de voeten.

 -Zwangere vrouwen, naarmate de zwangerschap vordert kunnen er problemen aan de voeten ontstaan door het extra gewicht en lichamelijke veranderingen, tegelijkertijd kan het bijzonder lastig worden om de voeten te bereiken.

-Bij kinderen en jongeren kan ongemak en pijn aan de voeten, zoals b.v. een ingroeiende nagel, leiden tot het structureel  verkeerd afwikkelen van de voeten. Eventuele klachten dienen dan ook serieus genomen te worden.

NIEUW
-Duo-behandeling voor bijvoorbeeld echtparen, moeder-dochter, collega's, vriendinnen. U kunt samen genieten van een ontspannende voetbehandeling omdat u tegelijkertijd behandeld wordt, tijdbesparend en effectief. Uitsluitend mogelijk in de praktijk te Wateringen.

ProVoet_Logo